Partidul Neamul Românesc Filiala Iași Organizații Locale,Uncategorized Bogdan Ștefan Pavel, ales președinte al organizației Iași a Partidului Neamul Românesc

Bogdan Ștefan Pavel, ales președinte al organizației Iași a Partidului Neamul Românesc

Bogdan Ștefan Pavel, ales președinte al organizației Iași a Partidului Neamul Românesc

Situația grea prin care trece țara nu îi poate lăsa indiferenți pe românii care nu și-au pierdut demnitatea în această lume a valorilor răsturnate. Românii înțeleg că trebuie să se unească și să-și ia destinele în propriile mâini. De la actuala clasă politică nu ai ce schimbări să aștepți, e timpul pentru oameni noi în politică și în administrație.

Acestea sunt ideile care îi animă pe ei care s-au reunit sâmbătă la Iași la Conferința Județeană de Alegeri a Consiliului Județean al Partidului Neamul Românesc, un partid tânăr plin cu oameni de valoare care știu că nu mai pot sta pe margine când în joc este viitorul copiilor lor și al acestui popor.Conferința desfășurată în prezența președintelui Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, a avut ca scop alegerea Biroului Executiv a Organizației Iași a Partidului Neamul Romanesc.

Președintele Organizației Județene Iași a fost ales Bogdan Ștefan Pavel, bioinginer medical, cunoscut drept un bun profesionist și un om cu o mare credință în Dumnezeu. Fără credință și fără dragoste de țară nu poți clădi nimic bun, iar Partidul Neamul Românesc știe acest lucru. Sunt român și punctum!

Ștefan Bogdan Pavel este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, dar și absolvent al Universității Naționale de Arte George Enescu, un om cu o vastă educație și o și mai mare dragoste de țară. Un om care a înțeles că nu se poate să stea pe margine când țara a ajuns pe mâinile unor vânzători de neam, care ne vor închinați la ideologia de stânga propagată în Occident sub denumirea înșelătoare de valori liberal universale.

Nu putem lăsa țara să fie târâtă în malaxorul ideologiei neo-bolșevice care nu urmărește decât să frângă coloana vertebrală a oricărui neam care pică în ghearele sale. Partidul Neamul Românesc nu va permite ca poporul român să fie smintit de la valorile și tradițiile sale până va ajunge să creadă că nu este decât o măruntă colonie a unui imperiu globalist.Partidul Neamul Românesc adună în jurul său tot mai mulți oameni care înțeleg pericolul în care ne aflăm și care nu pot să stea cu mâinile în sân când ideologia neo-marxistă se infiltrează în România. Dacă lași țara pe mâinile vânzătorilor de neam nu poți să te plângi mai apoi. Chiar dacă guvernanții tot amână să dea piept cu nemulțumirile populației la urne, vin totuși alegeri importante în acest an. E timpul ca Neamul Românesc să-și arate forța și să le țină piept vânzătorilor de țară!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post